Я забув пароль Зареєструватись

Благотворительный проект "Здоровые дети!" RSS

HONDA Допомога

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1252875»29-06-2011 17:22Благотворительный проект "Здоровые дети!"
+0
Семья, ко мне обратились волонтеры Благотворительного проекта "Здоровые дети" на базе Международного Благотворительного фонда "Україно! Я за тебе!"
они сейчас собирают деньги на ремонт детского лагеря "Лужок" для проблемных детей

"До Вас звертаються волонтери благодійного проекту «Здорові діти!» в рамках Міжнародного Благодійного фонду «Україно! Я за тебе!» (свідоцтво: серія А01 № 215098, від 16.03.2010р., в Голосіївській районній у м. Києві держадміністрації) разом з дитячим літнім табором «Лужок».
Соціальна відповідальність успішної компанії – це постійна, цілеспрямована інвестиція у майбутнє. Такими нашими діями або, навпаки, бездіяльністю, створюється той світ,  в якому ми живемо. Прислухайтеся до цієї статистики: у літній час до 55%  дітей із проблемних сімей залишають домівки і йдуть на вулицю у пошуках «кращого життя». І як наслідок:  крадіжки, розбійні напади, злочини, насильство. Та ситуацію може змінити кожен з нас, долучившись до участі   у благодійному проекті «Здорові діти!», спрямованого на збір коштів на реабілітацію та відпочинок  цих діток  в дитячому літньому таборі.
Дитячий табір «Лужок» (с. Кийлів, Київська область) займається проблемними дітьми ще з 1975 року. Для дітей в цьому таборі створені всі умови для відпочинку, медичного догляду та психологічної реабілітації дітей з вулиці. У 2009 році на базі була проведена програма для 30 дітей-сиріт та дітей з синдромом Дауна, спільно з організацією «Місто щасливих дітей». Дітки, які відпочиватимуть у літньому таборі цього року, це діти з кризових сімей Васильківського та Обухівського районів, також із дитячого реабілітаційного центру «Сонячне Світло».
Через катастрофічний брак грошей, табір потребує найнеобхідніше: продукти харчування, одяг, ліки, іграшки та інш.  Ми переконані, що мусимо втрутитися, а не байдужо стояти осторонь, особливо, коли мова йде про  дітей з фізичними вадами. Ми закликаємо вас разом з нами проявити милосердя, відкрити свої серця та простягнути руку допомоги!
Мета благодійного проекту «Здорові діти!» – збір коштів на будівництво та облаштування кухні та столової на 50 чоловік, будівництво спортивного майданчика, реконструкцію місць загального користування (туалет, душ), меблювання п’ятдесяти спальних місць в будиночках, на придбання продуктів харчування, одягу, медикаментів, іграшок,  надання господарської допомоги та всіх необхідних послуг цим малюкам, а найголовніше - подарувати нашу любов цим маленьким хлопчикам та дівчаткам.
Ми сподіваємося на Вас!! Ваша допомога сьогодні – це щасливе дитинство завтра!!! Ми закликаємо організації, підприємства та всіх небайдужих людей України загальними зусиллями допомогти самотнім дітям, оточити їх любов'ю і турботою.
Ми будемо вдячні Вам за будь-яку допомогу!
Наші реквізити: Міжнародний благодійний фонд «Україно! Я за тебе!»
код ЄДРПОУ 35137539, р/р № 26008057002421
в СФ ПАТ КБ «Приватбанк» у м. Київ, МФО 380269
Призначення платежу: 138, Здорові діти, Благодійна допомога

З повагою та подякою,
Директор Фонду                                                                       Кузьменко Л.О."

"
http://zdorovi-dity.org.ua/  - сайт нашого проекту
http://yazatebe.org.ua/ - благодійний фонд, за сприянням якого ми робимо проект.
http://zdorovi-dity.org.ua/?page_id=91 - на цій сторінці є документи благодійного фонду
http://www.facebook.com/event.php?eid=113673918723503 - ми в фейсбуці

30 червня в Крістал Холі ми організовуємо благодійну вечірку в підтримку нашого проекту http://crystalhall.com.ua/events/blago/

Будемо вдячні за будь-яку допомогу!"

есть какие-то мысли по этому поводу?

Added after 3 hours 27 minutes:

мда, отзывов тьма...

Мазик, прикрепи, плиз, тему
Как люди с тобой обращаются — это их карма, а то, как ты реагируешь — твоя

Форум : HONDA Допомога