Я забув пароль Зареєструватись

Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери RSS

HONDA Теревені : HONDA Відгуки /чорно-білий лист/

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1247437»16-06-2011 21:44Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
Привіт Всім, хто зіштовхнувся із сигналізацією, точніше планує її встановити. Сам перелапатив не один форум, хотів підібрати найкраще, що сьогодні може бути на ринку. Вибір пав на "Сталкер". Описувати її + не буду, на форумах купа інфи, а ось менеджерів, котрі продавали мені її та додаткове обладнання, залюбки опишу, щоб брати знали, куди не треба йти.
На нашому форумі знайшов інфу представника цієї продукції в Україні, але він із Одеси, дав посилання на всіх представників по Україні. В Києві цю продукціє представляє компанія "Сірт", знаходяться на території Національного Авіаційного Університету. Мав розмову з їх менеджером-директором. Дуже компетентна людина, все розповів, допоміг підібрати додаткове обладнання (мова йтиме про замок на капот). Домовився про встановлення. Сигналізацію ставив на ДМІ, щоб за гарантію нічого не казали, а ось замок на капот вони не змогли осилити, попрохали в іншому місці встановлювати. Звернувся я в "Сірт". Домовився із майстрами. В день прибуття ціна за встановлення зросла на 10 у.о. Директор розповідав, що вони не просто встановлюють обладнання, що вони - віртуози, розміщують, продумують все так, щоб грабіжнику було не легко. Монтаж замка на капот і сигналізації вони продумують до таких тонкощів під Ваше авто, що комар носа не підточить.
Доречі, представник із Одеси "Сталкера" казав, що для Мафії знижки. "Сірт" вперше про це чув :)
Залишив авто на цілий день, з самого ранку пригнав його, ввечері вже все стояло. Оцінюю роботу: замок поставлений, ніхто навіть не подзвонив і не запитав куди провести аварійний трос, поставили туди, де легше було для них, але не для мене, промовчав, дивлюся далі, все працює, попросив поставити машину на сигналізацю та відкрити капот, щоб перевірити роботу замка, капот трішки припіднявся, але не відкрився, ніби все ок, беру ліхтарика, а там щілина така, що хоч пилкою по металу пролазь та розпиляй кріплення і відкривай. Жодної доробки, про яку мені так розповідали, монтажники не зробили. Прийшлося самостійно настояти на доробці. З другої спроби в них щось більш-менш вийшло. Ось така історія, ось така "чудова" компанія "Сірт", її менеджер-директор, який каже одне, а Ви отримуєте інше, ось таке висококваліфіковані монтажники, що просто сплять та думають, як захистити Ваше авто.
Чек за виконану роботу ніхто не запропонував, коли я попросив його, вони відповіли, що вже немає бухгалтера й треба було завчасно казати, що він треба мені. Запропонували чехол під брелок, ціна якого за день на 3 у.о. зросла. Жодних прасів, документів, все з неба беруть, я про цифри. Оцінюють Ваш  рівень достатку та ширину гаманця. Я наступив на такі граблі, будьте обережні Ви.

П.с. пропоную дописувати інфо про сигналізацію, щоб новим автолюбителям було  легше зоорієнтуватися й бути підкованішими
#1247446»16-06-2011 22:19Re: Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
Льошка:Доречі, представник із Одеси "Сталкера" казав, що для Мафії знижки. "Сірт" вперше про це чув :)

Ну для мафиози с месячным стажем.... Rolling Eyes
Don't Worry, Be Happy!
#1247671»17-06-2011 10:28Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
DimaK, а яка різниця - людина місяць на форумі, чи тисячу років? Shock
По соотношению цена-качество, халявное пиво не имеет конкурентов.
#1247688»17-06-2011 10:35Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
Monah:DimaK, а яка різниця - людина місяць на форумі, чи тисячу років? Shock

Почему-то как только появляется негативный отзыв о какой-либо конторе, сразу регистрируются на хондомафии и давай поливать грязью всех подряд!
Don't Worry, Be Happy!

#1248227»17-06-2011 19:51Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
Я ставил на двух автомобилях сигналки в этой конторе. ни разу за 4 года эксплуатации как сигналки, так и замков никаких проблем не возникло. все работает как часы.  как можно угадать где водитель хочет трос, если он об этом не сказал? или он не знал что будет трос?Может перед установкой необходимо не поленится и задать вопросы о процессе монтажа и местах установки?
крепко жму горло,
я
#1248390»18-06-2011 12:51Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
DimaK:
Monah:DimaK, а яка різниця - людина місяць на форумі, чи тисячу років? Shock

Почему-то как только появляется негативный отзыв о какой-либо конторе, сразу регистрируются на хондомафии и давай поливать грязью всех подряд!

Ну вот с этой стороны надо было и начинать: а скажите, уважаемый Льошка, когда совершалась установка? И сразу стало бы ясно Rolling Eyes
По соотношению цена-качество, халявное пиво не имеет конкурентов.
#1251158»24-06-2011 12:24Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
так и не понял: позитивная компания или нет.

Надумал поставить комплекс, и вроде как у них его мона сделать, да и рядом от дома.
вот теперь мучаюсь, искать ещё других или таки поверить Че.
your ad can be here...
#1251284»24-06-2011 14:49Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
magnimus:так и не понял: позитивная компания или нет.

Надумал поставить комплекс, и вроде как у них его мона сделать, да и рядом от дома.
вот теперь мучаюсь, искать ещё других или таки поверить Че.

magnimus, сирт, всего лишь представитель МС в Украине. Общался с ними, но покупать и ставить не стал, хотя консультации по телефону получил нормальные.
magnimus, в этом разделе есть установщики с более четкой репутацией и наверняка и комплекс через них можно купить.
"Just because you are a character doesn't mean that you have character" (с).
#1252364»27-06-2011 23:37Сигналізація "Сталкер" або як кажуть "правду" менеджери
+0
Che:Я ставил на двух автомобилях сигналки в этой конторе. ни разу за 4 года эксплуатации как сигналки, так и замков никаких проблем не возникло. все работает как часы.  как можно угадать где водитель хочет трос, если он об этом не сказал? или он не знал что будет трос?Может перед установкой необходимо не поленится и задать вопросы о процессе монтажа и местах установки?
ну вообщето установщик должен сам об этом спросить.. и не только где поставить аварийное открывание нои куда протянуть таблетку и прочую фигню.. если не спросил-должен позвонить. Откуда клиент должен знать все тонкости... Я ставил у HAMMER.... они мне весь телефон оборвали.... По этомв незачет с таким подходом...

Форум : HONDA Теревені : HONDA Відгуки /чорно-білий лист/