На нашому форумі знайшов інфу представника цієї продукції в Україні, але він із Одеси, дав посилання на всіх представників по Україні. В Києві цю продукціє представляє компанія "Сірт", знаходяться на території Національного Авіаційного Університету. Мав розмову з їх менеджером-директором. Дуже компетентна людина, все розповів, допоміг підібрати додаткове обладнання (мова йтиме про замок на капот). Домовився про встановлення. Сигналізацію ставив на ДМІ, щоб за гарантію нічого не казали, а ось замок на капот вони не змогли осилити, попрохали в іншому місці встановлювати. Звернувся я в "Сірт". Домовився із майстрами. В день прибуття ціна за встановлення зросла на 10 у.о. Директор розповідав, що вони не просто встановлюють обладнання, що вони - віртуози, розміщують, продумують все так, щоб грабіжнику було не легко. Монтаж замка на капот і сигналізації вони продумують до таких тонкощів під Ваше авто, що комар носа не підточить.
Доречі, представник із Одеси "Сталкера" казав, що для Мафії знижки. "Сірт" вперше про це чув

Залишив авто на цілий день, з самого ранку пригнав його, ввечері вже все стояло. Оцінюю роботу: замок поставлений, ніхто навіть не подзвонив і не запитав куди провести аварійний трос, поставили туди, де легше було для них, але не для мене, промовчав, дивлюся далі, все працює, попросив поставити машину на сигналізацю та відкрити капот, щоб перевірити роботу замка, капот трішки припіднявся, але не відкрився, ніби все ок, беру ліхтарика, а там щілина така, що хоч пилкою по металу пролазь та розпиляй кріплення і відкривай. Жодної доробки, про яку мені так розповідали, монтажники не зробили. Прийшлося самостійно настояти на доробці. З другої спроби в них щось більш-менш вийшло. Ось така історія, ось така "чудова" компанія "Сірт", її менеджер-директор, який каже одне, а Ви отримуєте інше, ось таке висококваліфіковані монтажники, що просто сплять та думають, як захистити Ваше авто.
Чек за виконану роботу ніхто не запропонував, коли я попросив його, вони відповіли, що вже немає бухгалтера й треба було завчасно казати, що він треба мені. Запропонували чехол під брелок, ціна якого за день на 3 у.о. зросла. Жодних прасів, документів, все з неба беруть, я про цифри. Оцінюють Ваш рівень достатку та ширину гаманця. Я наступив на такі граблі, будьте обережні Ви.
П.с. пропоную дописувати інфо про сигналізацію, щоб новим автолюбителям було легше зоорієнтуватися й бути підкованішими