Я забув пароль Зареєструватись

Получение техпаспорта с правом управления RSS

HONDA Право

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1009024»03-03-2010 09:31Получение техпаспорта с правом управления
+0
Подскажите кто сталкивался или знает тонкости.

Преамбула. В октябре 2009 было куплено авто и поставлено на учет в Кривом Роге. Владелец авто - я. Право управления - отец. При постановке на учет был получен временный техпаспорт (бумажка, нормальное явление для Кривого Рога), где четко указаны и я и отец.
По прохождению 3 месяцев, временный т/п был продлен до конца февраля (с объяснением, что нет пластиковых).

Ситуация. Отец получает постоянный т/п, где указана только моя личность (нет пометки на право управление им). Естественно, уплачены всякие сборы за т/п и транспортный за 2010 год. (для интересующихся сумма составила 370 грн). На вопрос почему указана одна фамилия, говорят, что с 01.01.2010 такие вещи не отмечаются и теперь нужно писать маляву с просьбой выдать, уплачивать еще 120 грн и ждать получения бумажки.

Вопрос: разве не является ли наличие 2х фамилий во временном т/п основанием для выдачи:
а) постоянного техпаспорта с двумя фамилиями;
б) постоянного т/п с моей фамилией и бумажкой о праве управления мои отцом.
?

Вопрос №2: какие рекомендации по выходу из ситуации?
пока наиболее приемлемый - вброс ф-1 внутрь горячо любимого здания и мирное оформление гендоверки у нотариуса. прайс 200 грн нотариус + стоимость эфки)) шутка.
добрым словом и пистолетом можно сделать гораздо больше, чем просто добрым словом (с)
#1009045»03-03-2010 10:02Получение техпаспорта с правом управления
+0
ЗАТВЕРДЖЕНО



постановою Кабінету Міністрів України

№ 1388
      від 7 вересня 1998 р.



(у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2009 р.)

 № 1371

Державна реєстрація транспортних засобів


6. Транспортні засоби реєструються за юридичними та фізичними особами в реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції (далі — підрозділи Державтоінспекції). Транспортні засоби, що належать декільком фізичним або юридичним особам (співвласникам), за їх письмовою заявою реєструються за однією з таких осіб. У разі відсутності одного із співвласників державна реєстрація транспортних засобів проводиться на підставі його письмової заяви. Справжність  підпису такого співвласника засвідчується нотаріально. У графі “Особливі відмітки” свідоцтва про реєстрацію або тимчасового реєстраційного талону транспортних засобів щодо іншого співвласника може бути зроблено запис: “__________________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові

________________________________________________ має право керувати
або найменування юридичної особи)

(експлуатувати) та є співвласником”.


За бажанням власника транспортного засобу — фізичної особи надати право керування таким засобом іншій фізичній особі чи за бажанням фізичної або юридичної особи, якій власник транспортного засобу передав у встановленому порядку право користування і (або) розпорядження транспортними засобами, підрозділ Державтоінспекції видає за зверненням такого власника тимчасовий реєстраційний талон на строк, зазначений у його заяві, або документах, які підтверджують право користування і (або) розпорядження транспортним засобом.

У графі талона “Особливі відмітки” робиться запис “Дійсний до __________ 20__ р. за наявності свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу (технічного паспорта) серії ___ № ________”.

Из рекомендаций: доверка или ВРТ
Драка будет все получат
И тут я понял, что взяли мало водки.

Форум : HONDA Право