Honda готовит новую бюджетную модель

15.11.2010

Small Vehicle PrototypeHonda Motor Co, Ltd объявила о планах показать на 27-м Международном автосалоне в Таиланде прототип малогабаритного пассажирского транспортного средства, обозначив, таким образом, направление развития этого важного сегмента для Таиланда и Индии в 2011 году. Thailand International Motor Expo 2010 начнется 30 ноября. Small Vehicle Prototype базируется на концепции Honda New Small Concept, которая впервые увидела свет в январе этого года на 10-м Автошоу Expo New Delhi в Нью Дели, Индия. На Международном автосалоне в Таиланде Honda покажет версию, наиболее приближенную к той, которая поступит в массовое производство в 2011 году.

На основе Small Vehicle Prototype Honda создаст две различные версии малогабаритных транспортных средств, которые будут объединены общими принципами дизайна. В Таиланде Honda представит модель, соответствующую высоким стандартам эффективности и экономии топлива, принятым в этой стране. В Индии Honda представит модель, разработанную специально для растущих нужд рынка малогабаритных пассажирских автомобилей.

На автосалоне, кроме Small Vehicle Prototype, компания Honda также покажет новую модель спортивного мотоцикла CBR250R, предназначенную для продаж во всем мире, и скутер PCX, также предназначенный для международных продаж. Мотоцикл CBR250R и скутер PCX экспортируется на мировые рынки из Таиланда.

autoconsulting.com.ua

теги: small vehicle prototype small concept thailand motor expo

Новости по теме

З Днем Народження, Родино!

17.07.2023: Вітаємо з 19 річчям!

Проєкт, на який надихнув Perfect Stranger

17.01.2023: Ця новина, напевно, трохи підніме настрій тим, хто пам’ятає учасника нашої спільноті Руслана Каменєва, більше відомого як Perfect Stranger. Так вийшло, що півтора роки тому він залишив цей світ та пішов у кращий. Ми знали його як людину, що допомагає іншим та вміє побачити потенціал, підтримат...

Хонда Мафії - 18! Вітаємо!

17.07.2022: Найщиріші вітання в цей непростий рік для всіх нас. Нажаль не всі з нами вже.. Хвороби, дорожні пригоди та війна росією забрали життя багатьох.. Але вони назавжди залишаються в наших серцях.  Мафія назавжи. Слава Україні!

Як вийти з ситуації з дефіцитом пального для тих хто працює на власному авто?

12.05.2022: В Україні діють обмеження на продаж пального для авто. На більшості АЗС подейкуди нема можливості купити паливо (або вона з'являється дуже рідко), а брендові заправки з певними обмеженнями продають його тільки через мобільні додатки або картки. Наприклад, в компанії ОККО та WOG бензин та ДП продают...