Honda готовит к выпуску электроскутер

13.04.2010

Японская компания Honda Motor Co, во вторник, 13 апреля, представила скутер с полностью электрическим двигателем. Новинка получила название EV-neo.

EV-neo

Это является первой попыткой компании заняться массовым продвижением мотоциклов с нулевым уровнем выбросов.

EV-neo по габаритам схож со скутером Honda 50cc. А его ионно-литиевые аккумуляторы от компании Toshiba при помощи быстрой зарядки заполняются на 80% всего за 20 минут. Полная же зарядка аккумуляторов через обычную розетку займет четыре часа.

EV-neo

На полном заряде скутер способен проехать более 30 километров.

Продажи EV-neo начнутся в Японии в декабре 2010 года.

Honda не дала комментариев относительно цены EV-neo, однако сообщила, что она будет близка к стоимости схожих скутеров с бензиновыми двигателями.

По словам главы отделения по продажам мотоциклов Honda, у компании пока нет немедленных планов продавать скутеры на внешнем рынке. Однако если таковые появятся, то условно первым в списке значится Китай с его значительным спросом на подобные электрические транспортные средства.

EV-neo

EV-neo

auto.oboz.ua

теги: ev-neo honda motor скутер

Новости по теме

З Днем Народження, Родино!

17.07.2023: Вітаємо з 19 річчям!

Проєкт, на який надихнув Perfect Stranger

17.01.2023: Ця новина, напевно, трохи підніме настрій тим, хто пам’ятає учасника нашої спільноті Руслана Каменєва, більше відомого як Perfect Stranger. Так вийшло, що півтора роки тому він залишив цей світ та пішов у кращий. Ми знали його як людину, що допомагає іншим та вміє побачити потенціал, підтримат...

Хонда Мафії - 18! Вітаємо!

17.07.2022: Найщиріші вітання в цей непростий рік для всіх нас. Нажаль не всі з нами вже.. Хвороби, дорожні пригоди та війна росією забрали життя багатьох.. Але вони назавжди залишаються в наших серцях.  Мафія назавжи. Слава Україні!

Як вийти з ситуації з дефіцитом пального для тих хто працює на власному авто?

12.05.2022: В Україні діють обмеження на продаж пального для авто. На більшості АЗС подейкуди нема можливості купити паливо (або вона з'являється дуже рідко), а брендові заправки з певними обмеженнями продають його тільки через мобільні додатки або картки. Наприклад, в компанії ОККО та WOG бензин та ДП продают...