20/20 в останній день голосування – неабияка інтрига.
Дорогі друзі!
Мені дуже приємно, що стільки людей віддали за мене свої голоси. Я справді пишаюся кожним вашим голосом. Дякую Вам!
Разом з тим, у моєму розумінні номінація "Юрист року 2013" повинна відображати внесок кандидата у правові справи нашої мафіозної спільноти протягом року. Я тут порадився зі своїм почуттям справедливості, і ми вирішили, що у цьому році Сєва
Непутин вклав свого часу та знань у справи мафії більше ніж я. Я по собі пам’ятаю, скільки часу і сил забирає активне модерування гілки Право. Саме тому я свого часу склав з себе повноваження модератора Права, а Сєва продовжує цю роботу.
Крім того, у мене є підозра, що на результати голосування могла вплинути моя позиція щодо останніх суспільно-політичних подій у країні і певна участь в них. Менш за все мені б хотілося "виїжджати" на цій темі.
Виходячи з вищенаведеного, свій особистий голос я віддаю за Сєву Непутіна, якого вважаю безумовно достойним почесного звання "Юрист року 2013". І закликаю тих, хто ще не проголосував, підтримати кандидатуру Непутіна.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)