Чемпіонат «Зимові Вершини – 2013»

01.02.2013

Комітет з гірських гонок та Галицький автомобільний клуб вітає Вас з новим роком та відкриттям автоспортивного сезону 2013! 

Щиро бажаємо Вам вдалих стартів та результативних фінішів у новому сезоні, та запрошуємо прийняти участь в I Етапі Чемпіонату України з гірських гонок «Зимові Вершини – 2013», який відбудеться 08-10 лютого 2013 року в Закарпатській області, Воловецького району, с. Верб'яж, Верецький перевал. 

Цього року календар гірських гонок потішить своїх шанувальників зимовим етапом, який відбудеться на вже наче знайомих територіях Верецького перевалу, але вперше саме змагання відбудеться не на Львівській частині перевалу, а на Закарпатській, що стане новиною для спортсменів, та шанувальників гірських перегонів. 

На сайті клубу Ви можете знайти всю необхідну інформацію. На даний момент вже відкрита реєстрація та є карта спеціальної ділянки, найближчим часом ми надамо більш детальну інформацію про саме змагання. Слідкуйте за анонсами. 

gac.org.ua/6.html                    анонс 
gac.org.ua/registration   реєстрація 
gac.org.ua/hill_clim...s_2013_regulation                         регламент Чемпіонату України 
gac.org.ua/hill_clim...intery_peaks_2013          траса 
                                          
Наш клуб Honda Mafia підтримує цей чемпіонат у якості партнера, та на наше прохання організаторам про проведення клубного, аматорського змагання у рамках Чемпіонату та на його трассі, була позитивна відповідь. 
Так що, прийняти участь у клубному змаганні аматорам, у окремому заліку є можливим для будь якого з учасників. 
Регламент клубного змагання знайдете тут: gac.org.ua/hill_clim...ulation_club_2013 

Оргкомітет з задоволенням відповість на будь-які запитання по змаганням, організує повну інформаційну по побутову підтримку. 
м.Львів, Директор: +38 (067) 455 34 44, Секретар: +38 (067) 940 43 75, Ел.пошта: galicia(a)e-mail.ua, Skype: yezevi4ka 

Тема чемпіоната на форумі

Хонда Сім’я

теги: хонда соревнование ралли кубок

Новости по теме

Honda Open Cup «Осеннее ралли 2012» - встречайте!

17.11.2012: Харьковчане ударят автоспортом по осени! Совсем скоро, в Харькове на территории ХГСТК «Форум» (АВТОГРАД) состоится  Honda Open Cup «Осеннее ралли 2012», ралли на серийных автомобилях. Торжественный старт соревнования, который запланирован на субботу 17 ноября,...

«Хонда Мафия» приглашает на рождественские каникулы!

08.01.2012: Вы планируете новогодние праздники и не хотите сидеть дома все выходные? Вы любите зрелищные мероприятия и хотите в них участвовать?Всеукраинский автоклуб «Хонда Мафия» приглашает провести Рождество во Львове и открывает новый сезон спортивных соревнований! Уже 8 января во Львове пройд...

Honda Open Cup собирает автолюбителей на празднике автоспорта!

31.10.2009: В субботу, 31 октября  состоится 17-е любительское автоспортивное соревнование по скоростному маневрированию Honda Open Cup , организованное Honda Mafia – одним из самых многочисленных и активных автоклубов Украины. Соревнования традиционно соберут гонщиков со всей Украины, которые буду...

Первый микс

03.09.2009: Очередное ралли на серийных автомобилях, прошедшее в Киеве 23 августа, открыло новую страницу в истории автодрома "Чайка" – впервые трасса одного из спецучастков проходила по смешанному, асфальтово-гравийному покрытию. Это стало возможным благодаря использованию для проведения ралли террито...