З Новим Роком!

01.01.2009

Шановна Honda-Родино!

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим.

Бажаємо Вам зустріти 2009 рік у піднесеному настрої, зі світлими думками та добрими намірами.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2008-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов'язково здійсняться. Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім'ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

З Повагою,
Рада Хонда-Сім'ї

 

Honda Mafia

теги: новый праздник year новий

Новости по теме

З новим 2022 роком!

31.12.2021: Шановна Родино! Вітаємо вас з Новим Роком!   Бажаємо, щоб новий рік був щедрим для вас на гарні новини та добрі справи, успішні проєкти та нові можливості, цікаві подорожі та важливі знайомства!   Зичимо вам та вашим рідним міцного здоров'я, достатку та усіх гараздів у новому році, а нега...

З новим Роком, Родино!

01.01.2020: Нових враженнь, надійних машин, вірних друзів та міцного здров'я!

15 років Хонда Сім'ї

17.07.2019: Вітаємо з ювілеєм, Друзі! Рівних доріг, якісного палива, вірних друзів. Да прибуде з вами VTEC!

З новим 2019 роком, друзі!

31.12.2018: Happy Honda Year, dear friends!Нових надій, нових цілей, нових досягненнь, нових перемог. Всім добра і любові і порозуміння!