Я забув пароль Зареєструватись

Свіжі граблі RSS

HONDA Форум : Смітник

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1830088»29-09-2016 12:00Свіжі граблі
+0
Сегодня зРада будет голосовать за снятие 32 судей, причастных к делам Майдана. Подання от ВРЮ. Будем посмотреть шоу. Делаем ставки, сколько придет из 32-ух? 5?

Added after 1 hours 7 minutes:

Шоу починається

http://rada.gov.ua/video/rada-tv/64430.html

Added after 30 minutes:

Та-даааам! Ни одного судьи не пришло )))

Added after 1 hours 28 minutes:

И в зале меньше 200 депутатов.
0f144e9713511fe3bd9eb14283d5cdb7.jpg


Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»

Marshall (1) Почетный Волонтер (10) Соучастник (2)
#1830179»29-09-2016 19:01Свіжі граблі
+0
Студент, скажите, пожалуйста, - почему к президенту и правительству есть возможность обратиться через интернет, а к законодательному органу нет? Может лучше напрямую?
#1830187»29-09-2016 19:43Свіжі граблі
+0
Ra, enjoy - https://itd.rada.gov.ua/services/Petitions/

2 all: мосвичі про відповідальність за МН17 від Сотника -

.
Власне, без несподіванок. Але цікаво, як у деяких думка в голові поб'ється-поб'ється об блоки, як в пінболі, і впаде собі в лунку колективного атріцалова.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)
#1830190»29-09-2016 20:57Свіжі граблі
+0
А ось і важлива реакція від «Нью-Йорк Таймс» на результати розслідування по МН-17.
"Vladimir Putin's Outlaw State" або, українською, "Бандитська держава Володимира Путіна".

«Нью-Йорк Таймс» (англ. The New York Times) — найстаріша і третя за популярністю (після The Wall Street Journal і USA Today) щоденна газета США.

http://www.nytimes.com/2016/09/29/opinion/vladimir-putins-outlaw-state.html

Далі буде, ой буде...
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
#1830199»29-09-2016 22:47Свіжі граблі
+0
[img]http://imgur.com/a/YBTQi[/img]

Added after 1 minutes:

Если вы кого–то ненавидите не зная этих людей лично, значит это кому–то нужно.
#1830204»30-09-2016 07:18Свіжі граблі
+0
Студент:Сегодня зРада будет голосовать за снятие 32 судей, причастных к делам Майдана.


Шоу починається  Та-даааам!


Агонь.




Marshall (1) Почетный Волонтер (10) Соучастник (2)
#1830210»30-09-2016 09:25Свіжі граблі
+0
must(a)ng, Вова, я не знал и судя по активности граждан - многие, так же. Осталось из этой темы пожелания оформить и отправить. Кому там чего не хватает?
#1830219»30-09-2016 10:16Свіжі граблі
+0
Lexa:uzaren, chief39, 3.14ец Sad

Да ничего  необычного )
Обычному  Русскаму Чилавеку не хватает немножко Lebensraum в Украине, Эстонии, Беларуси, чурки, хахлы и лабусы мешают жить и занимают место (а руссиштанкам, как назло, в колеса суют санкции).
Наиболее полную лекцию на эту тему я прослушал в 2012 году в самолете(из гейропы) от московского врача. Жирного и бухого в жопень(напасть какая-то). Ничего не изменилось особо.
Просто раньше над этим ржало полсалона(ну не обижаться же на русскава чилавека), а сейчас и нхй послать могут. Это необычно, согласен. Они так не договаривались  Shock  Very Happy
Или тебя удивляет что они не только в сибирских ебенях встречаются, а прямо даже ой.. ?  :D

Added after 6 minutes:

Ra:must(a)ng, Вова, я не знал и судя по активности граждан - многие, так же. Осталось из этой темы пожелания оформить и отправить. Кому там чего не хватает?

Веталь, если не просто пошуметь "да что ж вы, казлы, делаете??", то эффективнее заходить к своему депутату.
Правда, остаются еще другие депутаты, к которым избиратель должен зайти(и не за гречкой :) )
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь».
#1830227»30-09-2016 11:40Свіжі граблі
+2
Б.ляді в Раді, або судді раді
Вистава. Епічно-піздєцова. В двух діях.

ПРОЛОГ

Повернемось трохи в історію. Якщо детально розібрати першопричини останнього Майдану, то єдиною реальною вимогою суспільства було створення в державі дійсно незалежної, ефектиної судової системи. Оскільки всі ті злочини, які вчиняли як пересічні громадяни, так і можновладці, все те свавілля податківців, прокурорів, ДАІ та інших паскуд, вся ота «узурпація влади» (що то воно таке) була можлива виключно через відсутніть дієвого механізму судового захисту суспільства від всього цього безладу. Фактично неможливо було результативно оскаржити ні перевищення повноважень співробітником МВС, ні бездіяльність державного органу. Судова ж система і є тим самим стримувальним механізмом, який унеможливлює як зловживання з боку держави (в широкому розумінні), так і забезпечує захист прав та свобод кожного окремого громадянина.

ДІЯ ПЕРША, ПІЗДЄЦОВА

Київ, 29 вересня 2016 року, позачерговепленарне засідання Верховної Ради України. На годиннику 10:37...

- Ставлю на голосування проект Постанови Верховної Ради України №3581 від 03.12.2015 року про звільнення Овчаренко Наталії Григорівни з посади судді Кіровського районного суду міста Дніпропетровська у зв'язку з порушенням присяги судді.

*пі-пі-пі-пі-пі

- За: 160, проти: 4, утрималося: 45, не голосували: 74. Всього: 283. Рішення не прийнято...

*занавєс

ДІЯ ДРУГА, ЕПІЧНА

Київ, 29 вересня 2016 року, позачергове пленарне засідання Верховної Ради України. Десь по обіді...

- Ми прийняли сьогодні важливі відповідальні рішення. У нас було емоційне засідання. Ми двадцять дев’ять постанов сьогодні прийняли. Ми звільнили 29 суддів. Я вітаю усіх, вітаю колег парламентаріїв, вітаю комітети і вітаю усіх, хто брав участь в роботі. Позачергове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую закритим.

*занавєс...

ЕПІЛОГ

Ми прийняли 29 постанов. 29. Двадцять дев’ять. Двадцять, і ще дев’ять. На позачерговому засіданні, ініційованому Президентом. Позачерговому. Двадцять дев’ять. Ініційованому Президентом. Ставлю на голосування проект Постанови Верховної Ради України №3581 від 03.12.2015 року. ВІД ТРЕТЬОГО!!! ГРУДНЯ!!! ДВІ ТИСЯЧІ П’ЯТНАДЦЯТОГО РОКУ. ТРЕТЬОГО, БЛЯДЬ, ГРУДНЯ, СУКА, П’ЯТНАДЦЯТОГО, ЇБАТЬЙОГО, РОКУ!!! СТАВЛЮ НА ГОЛОСУВАННЯ. СТАВЛЮ НА ГОЛОСУВАННЯ ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТОГО, ПІЗДЄЦ, ВЕРЕСНЯ, ЙОБАНАХАТА, ШІСТНАДЦЯТОГО, АХУЄТЬ, РОКУ!!!

Видихаємо, аналізуємо.

Подання Вищої Ради Юстиції щодо багатьох суддів зі списку на голосування було зроблено ще наприкінці 2015 - початку 2016 року. Голосування по них відбувалось 29 вересня 2016 року. На позачерговому засіданні, ініційованому Президентом! Нагадую, що з 1 жовтня починає (чи не починає, побачимо трохи згодом) діяти судова реформа, і повноваження Верховної Ради щодо звільнення переходять до Вищою Ради Правосуддя (фактично реформованої Вищої Ради Юстиції, ну ви знаєте, там де «вирішення питання» від 500к$. Як не знаєте – у Гречковського спитайте, він знає). Тобто, вчора у Ради був останній шанс виправдати отриману авансом! довіру суспільства й здійснити, нарешті, покладені на неї функції. Виправдати сподівання суспільства. При цьому, зауважте, не на звичайному пленарному засіданні (за власною ініціативи), а на позачерговому, ініційованому Президентом! І, як завжди, Рада з тріском провалила й це задання суспільства. Обісралась по самі вуха. З чотирьохсот п'ятдесяти!!! народних «обісранців» на засіданні були присутні менше трьохсот. З чотирьохсот п'ятдесяти... Менше трьохсот... Показово, що Опозиційний Блок був присутній майже в повному основному складі. А, наприклад, найвідоміші останнім часом народні антикорупціонери-майданівці святкували в Сполучених Штатах Америки вирішення власних квартирних питань, вартістю 7 мільйонів 500 тисяч гривень. Тобто, квартира в Україні, вартість в гривнях, святкуємо в Штатах. Логіка втрачена. Все, як то кажуть, пере...їблося в «домє Абалонскіх». Ну то таке, Бог їм суддя першої інстанції, апеляційної та касаційної. Й за нововиявленими обставинами відразу також. Повертаємось до інших відсутніх «обісранців». З їх боку все також виглядає цілком логічно. Якщо жоден зі суддів не прийшов на засідання, чого туди депутатам йти, так? Та й ті, що прийшли, все одно не змогли законно здійснити навіть таку просту задачу, як звільнення звичайних суддів звичайних судів. Єдине, що змогла зробити Рада вчора, це допомогти судам у плануванні своєї роботи, а саме - навантаження на суддів, оскільки незабаром вони отримають 29 нових позовів. Двадцять дев'ять звичайних таких позовів, про звичайне таке незаконне звільнення у зв'язку зі звичайним таким порушенням процедури звільнення. І виправити цю свою епічну помилку Рада буде вже не в змозі, бо питаннями призначення й звільнення служителів Феміди від завтра вже буде займатись Вища Рада Правосуддя...

Ось така казочка, малята. А ви кажете «питання зброї не на часі», «підкорись – потім оскаржуй»... На часі, ой як на часі. І, наостанок - ХЄРВАМ, курви, а не підкорення!

Далі буде...
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
#1830296»30-09-2016 20:54Свіжі граблі
+0
Студент:Б.ляді в Раді, або судді раді
Вистава. Епічно-піздєцова. В двух діях.

...
Ось така казочка, малята. А ви кажете «питання зброї не на часі», «підкорись – потім оскаржуй»... На часі, ой як на часі. І, наостанок - ХЄРВАМ, курви, а не підкорення!

Далі буде...


я считаю, по любому путин сука виноват
050-150-ноль три-64
#1830380»01-10-2016 23:19Свіжі граблі
+0
Вла-д:я считаю, по любому путин сука виноват

да ну что там путин?! русские, русские во всём виновны, цэ воны пожралы украинськэ сало, та науськали украинскьких жэ дэпутатив, цэ факт!

Added after 7 minutes:

chief39:Обычному  Русскаму Чилавеку не хватает немножко Lebensraum в Украине, Эстонии, Беларуси, чурки, хахлы и лабусы мешают жить и занимают место (а руссиштанкам, как назло, в колеса суют санкции).
Наиболее полную лекцию на эту тему я прослушал в 2012 году в самолете(из гейропы) от московского врача. Жирного и бухого в жопень(напасть какая-то). Ничего не изменилось особо.
Просто раньше над этим ржало полсалона(ну не обижаться же на русскава чилавека), а сейчас и нхй послать могут. Это необычно, согласен. Они так не договаривались  Shock  Very Happy
Или тебя удивляет что они не только в сибирских ебенях встречаются, а прямо даже ой.. ?  Very Happy

Борис Борисович: " Нам русским за границей, иностранцы ни к чему!"
извечная, кстати, беда великорусского шовинизма, факт!
но это не должно являться поводом для коверкания русского же языка, коли их президент идиот с диктаторскими замашками.
и к вопросу о жирном и бухом русском враче. для тебя ведь любой средней упитанности мужик весом 90-100 кг - жирный, а если ещё и рост выше 180 см - баскетболист, не так ли?
собственное тщедушие и ненависть, как таковая к алкоголю, это у тебя от родителей. а нефига сексом по пьяне заниматься, детей при том плодя, апосля вот так и рождаются "легенды".

Added after 26 minutes:

uzaren:вот так и рождаются "легенды".

конкретно в этом месте, имелись ввиду иные дегенераты, типа Ленина, Путина, Сталина, Гитлера, Бонапарта.
ну можно конечно расширить список, к примерам дегенератов шибко Вакарчук подходит, а як гарно скачэ та спивае, у-у-у.
как цвела казацкая чуприна
#1830383»01-10-2016 23:48Свіжі граблі
+1
uzaren:
ну можно конечно расширить список, к примерам дегенератов шибко Вакарчук подходит, а як гарно скачэ та спивае, у-у-у.


Не витрачай вільний місяць даремно, слухай правильну музику та читай правильні вірші.

Кохайтеся, чорнобриві,
Та не з москалями,
Бо москалі — чужі люде,
Роблять лихо з вами (с)

Тарас Шевченко, Катерина.



Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»


Редаговано: Студент (02-10-2016 21:37)
#1830392»02-10-2016 10:28Свіжі граблі
+0
Верховна зрада- клоунада, обісралися.
Передивився все від шарія, він презерватив штопаний, тому, що звідьняли суддів не за адмінку перекриття дороги, а за незаконні арешти на два місяця за покришки або каністру в багажнику, позбавлення прав за рух в колоні, не за вбивство беркутів, яке було,  не за коктелі молотова.  За те, що суд відпустив вбивцю, командира чорної роти Садовнікова, який  зі свого АК застрелив шістьох, це 100% було доведено судді.......короче, ми це пам'ятаємо, цінемо позитивні зміни наслідків майдану і також бачим цирк і недореформи зетесавшіхся.

І на затравку! Всього 10 секунд відео



Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися.
#1830407»02-10-2016 16:40Свіжі граблі
+0
https://site.ua/nikita.solovev/5083-o-zradaperemojestve/
Знов про прості рішення. Про А і Б справедливо. Вчора розмовляв з одним мером невеликого міста. Жалівся, що змушений в своїй діяльності балансувати між інтересами тих, хто вимагає, але на вибори не ходить, і пенсами, які на вибори ходять. Реально розумію його дилему.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)
#1830427»02-10-2016 20:28Свіжі граблі
+0
uzaren: Дмитрий Александрович Ревякин, член союза писателей России, автор двух сборников стихов, ну и по совместительству лидер сибирской команды Калинов Мост

Я не вивчав всю його творчість, не в захваті від жанру,  але для справедливості, ссилочку про те, як він позитивно сприйняв майдан, залишу тут.
http://culture.tonkoblako-9.net/news/2014/2014_01.tan
Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися.
#1830459»03-10-2016 11:49Свіжі граблі
+4
uzaren:
и к вопросу о жирном и бухом русском враче. для тебя ведь любой средней упитанности мужик весом 90-100 кг - жирный, а если ещё и рост выше 180 см - баскетболист, не так ли?
собственное тщедушие и ненависть, как таковая к алкоголю, это у тебя от родителей. а нефига сексом по пьяне заниматься, детей при том плодя, апосля вот так и рождаются "легенды".

Жирный - это когда живот свисает аж на брючные карманы.
Бухой - это когда за пару часов полета выжирается почти литр вискаря, отрубается к посадке, а по прилету пару минут выясняет у стюардессы кто она и что она от него хочет.
Попытка подъипать не тянет даже на школьный возраст Very Happy Дети сейчас в 5-6 классе реально поостроумнее Very Happy
Я не люблю пьяное мурло. Впрочем, это нормально - недолюбливать пьяное мурло. Very Happy
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь».

#1830474»03-10-2016 14:15Свіжі граблі
+3
chief39, он тебя не видит, он забанен.
ЗЫ кстати зря. Ботов там всяких, которые на работе - да, а этот свой, родной ватничек, пусть бы вещал.
Желанья надо исполнять

Слава Украине!
#1830477»03-10-2016 14:29Свіжі граблі
+1
sps:chief39, он тебя не видит, он забанен.
ЗЫ кстати зря. Ботов там всяких, которые на работе - да, а этот свой, родной ватничек, пусть бы вещал.


Двойные стандарты. Пока боты в пределах красной зоны - несправедливо банить.
Не бойся сумы, не бойся тюрьмы, не бойся ни хлада, ни глада – а бойся единственно только того, кто скажет: Я ЗНАЮ, КАК НАДО!»
#1830542»04-10-2016 09:28Свіжі граблі
+0
uzaren:
Борис Борисович: " Нам русским за границей, иностранцы ни к чему!"
извечная, кстати, беда великорусского шовинизма, факт!

Это не беда, это сама суть глистов.
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь».
#1830754»06-10-2016 11:06Свіжі граблі
+1
Хто ще не втомився від слова на букву Р. (тут амбівалентний смайлик) може погортати Дорожню карту р-м від РПР: http://rpr.org.ua/wp-content/uploads/2016/09/Dorozhnya-karta-reform-RPR-do-kintsya-2017-roku.pdf
Я все не встиг прочитати, але частину експертів знаю і дослухаюся до їх думки. Тому доведеться-таки читати.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)

Marshall (1) Почетный Волонтер (10) Соучастник (2)
#1830826»07-10-2016 08:39Свіжі граблі
+0
chief39:
Веталь, если не просто пошуметь "да что ж вы, казлы, делаете??", то эффективнее заходить к своему депутату.
Правда, остаются еще другие депутаты, к которым избиратель должен зайти(и не за гречкой :) )


Может с кешем за куском земли или другим шкурным вопросам, - согласен, так проще. Я больше о том, что есть вопли, что всё плохо, а дискурса на тему, как сделать хорошо, что конкретно сделать - нет. Откуда тем общественным институтам взяться, которые будут лоббировать интересы общества? И какие это интересы, если общество молчит? Не спорю, что есть маленькие группы людей которым не безразлично, но о них мало кто знает. Разделяй и властвуй, кажется, что именно это и происходит постоянно. И единоличная ходьба - это именно, что надо для этой парадигмы. Про "просто пошуметь" - реально помогло с уменьшением отчислений по зарплате.
#1830833»07-10-2016 10:23Свіжі граблі
+0
Ra:
chief39:
Веталь, если не просто пошуметь "да что ж вы, казлы, делаете??", то эффективнее заходить к своему депутату.
Правда, остаются еще другие депутаты, к которым избиратель должен зайти(и не за гречкой :) )


Может с кешем за куском земли или другим шкурным вопросам, - согласен, так проще. Я больше о том, что есть вопли, что всё плохо, а дискурса на тему, как сделать хорошо, что конкретно сделать - нет. Откуда тем общественным институтам взяться, которые будут лоббировать интересы общества? И какие это интересы, если общество молчит? Не спорю, что есть маленькие группы людей которым не безразлично, но о них мало кто знает. Разделяй и властвуй, кажется, что именно это и происходит постоянно. И единоличная ходьба - это именно, что надо для этой парадигмы. Про "просто пошуметь" - реально помогло с уменьшением отчислений по зарплате.

Нет, я о том что конкретного депутата долбить в голову за его конкретные действия эффективнее )
Коллективная ответственность рады или даже фракции - это ее отсутствие )
А вот конкретного человека, если на другой чаше весов у него не проплачено уже скоко-то там миллионов, всегда можно задолбать.
В принципе, это так и должно работать в перспективе. Не петиция вообще всем-всем, где-то там, а предъявы своему депутату, который типа ващет и должен служить передатчиком отсюда туда :)
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь».
#1830844»07-10-2016 11:27Свіжі граблі
+0
А що депутат? Крапля в морі зради.  За депутатом достатньо слідкувати за що він голосує.
Нам, країні постсовка, потрібне маштабне інтерактивне телешоу в прямому єфірі, де ключових менеджерів держави можна тестувати поліграфом по суті профпридатності.
Нам потрібно на укрпочті, в банках, інтернетбанкингу,  створить електронні вибори, щоб вибирати дільничого, громадського представника териториальної громади, звільняти місцевих суддів, прокурорів, подавати петиції, які будуть виконуватись.....додумайте далі......
Короче, було б бажання і політична воля кожного громадянина- налогоплатника....
Пи?дець расістській педе№астії!
Вчиняй з людиною так, як хотів щоб з тобою обійшлися.
#1830852»07-10-2016 12:21Свіжі граблі
+0
krinichka:За депутатом достатньо слідкувати за що він голосує.

Згоден.
Ще б додав - які законопроекти пропонує сам. Але є 2 але і вони взаємопов'язані.:
Але 1. Скліьки відсотків активних виборців (які ходять на вибори) слідкують за законотворчістю депутата, партії? А не вирішують все преглядом шустера (в кращому випдаку) чи за 200 грн.
Але 2. Скільки відсотків активних виборців мають компетенцію відрізнити потрібний законопроект від популістичної наїбульки?

Ну от навскидку, тупо пальцем в небо, нехай буде по 20% на кожне з 2 питань вище. Направді, мені здаєтсья, що менше, але нехай буде по 20. Маємо ефективність системи: 0,2 х 0,2 = 0,04, тобто 4%. 4, Карл. І це оптимістичні 4.
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars. (O.W.)
#1830895»07-10-2016 16:49Свіжі граблі
+0
krinichka:А що депутат? Крапля в морі зради.  За депутатом достатньо слідкувати за що він голосує.
Нам, країні постсовка, потрібне маштабне інтерактивне телешоу в прямому єфірі, де ключових менеджерів держави можна тестувати поліграфом по суті профпридатності.
Нам потрібно на укрпочті, в банках, інтернетбанкингу,  створить електронні вибори, щоб вибирати дільничого, громадського представника териториальної громади, звільняти місцевих суддів, прокурорів, подавати петиції, які будуть виконуватись.....додумайте далі......
Короче, було б бажання і політична воля кожного громадянина- налогоплатника....

Ну і? Прослідкував і... засоромився йому сказати і пішов додому? Бо прослідкувати - це вже достатньо? )
Если есть гриб «груздь», то должен быть и гриб «радоздь».

Форум : HONDA Форум : Смітник