Я забув пароль Зареєструватись

0
minus plus

Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки RSS

HONDA Бытовуха : HONDA Кухня

Добавить в Facebook Добавить в Twitter
#1753235»14-03-2015 03:35Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+3
Approoved by Paladin.



Вашій увазі пропонуються м’ясні, і не тільки, продукти власного виробництва. Виготовляються ці наїдки, бо в кумів Юри і Михасика давно була мрія готувати для людей. Звичайно хочеться їм мати свій ресторан, але то недоступне задоволення ближчі пару років. Формат в якому зараз це все робиться, дозволяє охопити більшу кількість людей і по всій Україні.

Крім того більшість із того що ми робимо - це традиційні українські рецепти, які дійшли до нас від пращурів і відточувались не одну сотню років. І як показала практика, прищеплювати любов до української культури набагато легше з ковбасою чим без неї. Завдяки використанню віковічних рецептів, техніки виконання, як в давнину, і виключно природних продуктів, наші наїдки мають дуже яскраво виражений смак тих інгредієнтів з яких вони виготовляються. Дуже часто наші ковбаси порівнюють із традиційними іспанськими чи італійськими, але це традиційні поліські ковбаси, котрі завжди готувались на Різдво і Великдень.

Більше інформації про нашу діяльність можна знайти на сторінці у фейсбуці fb.com/shkvarka чи в групі fb.com/groups/shkvarka
Там є фото, відгуки, завжди актуальна пропозиція і троха історії створення.

Ідея частувати мафіозі правдивими наїдками виникла з самого початку, але ми вирішили спочатку набратись досвіду, в тому форматі в якому зараз працюємо, відточити усі моменти майже до ідеалу і тільки тоді робити пропозицію. Отож в нас зараз за плечима більше двох місяців роботи, за котрі ми налагодили правильну роботу на усіх ланках. Тепер ми готові.

Отож, поїхали.

Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, традиційна. 370 грн кільо. 35-70 грн. за паличку.
Пальцьопхана сиров’ялена ковбаса - вона саме така, як робили бабусі і прабабусі тих поліських майстрів, які тепер навчали нас. В цій покрученій життям ковбасі немає нічого окрім м’яса і натуральних спецій. Інколи трапляється зернятко чорного перцю, чи дірка, яка утворилася від процесу осушення. Без зайвих рюшечок і сентиментів. Тільки смак, який передали нам крізь століття. Ми доволі скромні і не будемо себе нахвалювати, бо то ж негарно на весь світ казати, що багато хто її називає божественною! Кобаса зроблена із свинячої шинки, рубана руками, мішана руками, пальцем пхана, - все як має бути, одним словом. Найкраще смакує з легким алкоголем, як то пиво чи вино. До горілки йде не зле, а то й краще, оскільки насичений смак відбірного м'яса та спецій створює неймовірний букет гастрономічної радості. Однієї палички достатньо на кілька літрів пива чи добру літру-другу горілки.




Ковбаса сиров’ялена пальцьопхана, з гострим перцем, 390 грн кільо. 35-70 грн. за паличку.
Така ж сама як традиційна, пальцьопхана ковбаса, приготована таким же чином… Але спеціально для поціновувачів усього гострого ми її трохи вдосконалили, додавши туди перцю чілі і паприки.
Це вже не перші гострі наїдки створені власноруч, тому смак цієї ковбаски має насичений післясмак ароматного гострого перцю без полум’яної пекучості. Саме тому файно смакує навіть тендітним леді, а не тільки екстремалам, з клубу Скорпіона Тринідаду чи Бут джолокіа.



М’яско,  вуджене на зимно, 350 грн за кільо. 40-120 грн. за шмат.
Полядвиця, різана тонкими смужками  аби м’яско рівномірно і правильно прокоптилось. Завдяки багатогодинному контакту із холодним димом, м’ясо набуває благородного гранатового кольору. Боронь Боже класти на хліб! Ріжте тоненькими смужками і хай тане на язику. Ідеально до пива, червоного вина і файного товариства.


Сало,  вуджене на зимно, 200 грн за кільо.25-50 грн. за кавалок.
Звісно, із м’ясною прожилкою. Мариноване у справжніх спеціях, копчене на справжньому холодному диму. Ідеально для того, аби надати стравам природнього аромату диму. Сало вудимо чимало годин. Завдяки концентрованому у собі димному аромату, - ідеально підходить для приготування страв. Воно набирається аромату диму, а потім віддає його ранковій яєчні, чи улюбленому капусняку, гості подивуються звідки у вашій зупці живе дух справжнього вогнища.
А хто не любить витрачати час на дурниці, той просто ріже його файними кавалками і смакує, отримуючи неймовірну порцію гастрономічної насолоди.


Сос вострий, 32 грн. за слоїчок 250 грамів.
Гострий соус із копченим перцем, кунжутом та чорносливом. За шкалою гостроти: очі не вилазять, але в деяких дівчат течуть сльози. Кому достатньо ложки на баняк зупи, щоб додати копченого запаху. Інші мастять на хліб у два пальці і їдять як мармуляду.
Цей гастрономічний диво-покращувач може врятувати смак навіть вуличного гамбургера, ковбаси по 40 грн за кг, карбіду і цвяхів. Спробуйте і Ви. Але звісно, постарайтесь знайти нашому сосу кращу пару



Паштет домашній, 36 грн. за баночку 250 грамів.
Не із фуагри, ну і слава Богу! Порося, яке віддало найкраще і найдорожче на жертовню нашого паштету, 100% виконало своє призначення перед Космосом, тому його можна їсти навіть вегетаріанцям. Домашній, із додаванням вершкового масла і  свіжих листочків тим’яну. Класична страва наших бабусь, яка не потребує видозмінення чи збагачення. Просто смачно. Годуємо ним своїх трирічних дітей. А це про щось тай каже.



Конфітюр цибульковий, 46 грн. за слоїчок 250 грамів.
Класичний додаток до страв у французів, як то кетчуп в американців чи соєвий соус в китайців, готується з додаванням натурального вина. Застосовується, як додаток до сирної тарелі, страв з птиці чи поверх паштетів. Звучить безумовно трохи по-піжонськи, проте - неперевершено, навіть слів бракує, щоб описати наскільки смачно. Скуштуйте й ви! І вже буде про що побалакати, коли випадково доведеться їхати в одному купе і Ольгою Висоцькою чи Джеймі Олівером. Ну, чи Рататуй випадково до мишоловки втрапитьWink
Поекспериментуйте - може, Ви відкриєте нове поєднання смаків.

На фото зліва, знизу.


Приправка до борщу. 30 грн. за баночку 250 грамів.
Ми пильнуємо аби ґазди і ґаздині не тільки файно їли але й файно готували. Спеціально для тих хто невпинно гарує і ніц не має часу на готування, ми створили абсолютно корисну річ - приправку до борщу. З нею готувати борщ можуть навіть маленькі діти.


Рієт з качатини. 49 грн. за слоїчок 250 грамів.
Щоб тримати вас в гастрономічному тонусі і пізнавати нові горизонти вікових європейських традицій, для вас із Франції, прямі поставки неймовірної частки традиційної французької кухні - рієт з качатини.
Ну то не зовсім поставки. То кум Юра робить своїми кремезними руками. Коли куштуєш таке враження що ти геть не на теренах Львівщини, а десь в районі Діжона. Як це Юрку вдається нам не відомо, але після феноменального конфітюру (його рук справа), починаємо підозрювати, що він тишком нишком, час від часу навідується до Франції. Бо простий хлоп зі села так не може вміти.
Ніжна качатина спочатку відварена, потім тушкована у качачому жирі, з цибулькою, зернятками гірчиці, зеленим тим’яном і звичайно спеціями. Вишуканий смаколик.

Фото пересвічене.


Шкварки з підкопченого підгорля, 33 грн. за баночку 250 грамів.
По-новому оспіваний традиційний рецепт. Авторство кума Міська і його матусі. Для виготовлення цього наїдку ми використали найм’ясніше поросяче підгорля, половину з якого перед витопленням ми підвудили на сливовій тирсі. Ну і звісно ж, трохи цибульки. На хрумкий чорний хліб із зубцем часничку, чи ложка шкварок до вареників чи палюшок і життєнеобхідний секс поїдання перетворюється на кохання, оспіване поетами колись давно, ще в епоху ренесансу.


Шкварки мелені з розмарином, 36 грн. за слоїчок 250 грамів.
Результат безперервних експериментів від кумів-гурманів. Мало нам було неперевершених шкварок з підкопченим салом. Додали розмарину, файно перемололи, намастили на кусень чорного хліба і зрозуміли, що то всім дуже треба куштувати і насолоджуватись. Диво-шкварки.


Яблучний конфітюр з кардамоном і корицею, 46 грн за слоїк на 250 грамів.
Солодкий аромат серпня, такий знайомий нам з дитинства, коли життя безтурботне, спілі яблука ніжать свої пуза на пекучому сонці і яблуневий сад за хатинкою в селі, чи сусідським парканом. Цей приємний спогад підсилений ароматом з камфорними тонами “царя прянощів” кардамоном з Греції і цинамоном з Шрі-Ланки. Неймовірне поєднання.


Апельсиново-гарбузовий конфітюр, 50 грн за слоїк на 250 грамів.
Традиційна солодка консервація наших батьків, дідів, прадідів і так майже до трипільців. В давнину, коли апельсин з тепліших країн до нас попадали рідко, то до гарбузове варення робилась як п?ланка на Закарпатті - що вродило, з того і робим! Тепер є легше додати смаку будь-якого заморського фрукту до нашого традиційного гарбуза. Наразі ми пропонуємо апельсин, як ідеальну пару. Вони любляться і поціновувачі наших лєґумінів також їх дуже люблять. :)


Додам, що все робиться абсолютно без консервантів чи будь-яких інших домішок. Ми користуємось лише тим, що дає нам матінка природа. Такий підхід дає неймовірну перевагу у смакових якостях, але троха є недолік із тривалістю зберігання за невідповідних умов. Хоча недолік цей доволі аморфний, оскільки зазвичай наші наїдки з’їдаються в мить. Зазвичай в перший день, одразу після отримання. Дуже рідко доживають до наступного дня. Звичайно є люди, котрі можуть розтягнути задоволення на кілька днів. Але їхній силі волі і витримці можуть позаздрити Стетхем, Сталоне, Шварцнегер і ко.

З минулотижневого позитиву. Наші смаколики доставили на дефіляду. За час п’янки наших наїдків не стало, а ікра і червона риба залишилась стояти на столах. :)

Замовлення приймаються в приватні повідомлення або за телефоном 068 507 2222.
Доставка по Україні Новою поштою. Знаходимось у Львові. До Києва доїжджає на наступний день після надсилання.
Оплата або на картку приватбанку або при отриманні (Нова пошта бере за це 40-50 грн. додатково)

Смачного! І на здоров'я!

P.S. Кому цікаво хто ми і звідки взялись - можете подивитись до нашої групи і сторінки. Там є відгуки і всіляка інша інформація.
fb.com/shkvarka - наша сторінка у фейсбуці
fb.com/groups/shkvarka - наша група у фейсбуці

P.P.S.
Фото наших правдивих наїдків разом і тих які ми робили раніше але зараз немає в наявності.











P.P.P.S.
Glossary
Кільо = кілограм
Слоїк = банка
Пальцьопхана кобаса = ковбаса вручну напхана м’ясом, салом і додатками
Вудити, вуджене, підвудити = коптити, копчене, підкопчене
Вуджене на зимно = холодного копчення
Кавалок = шматок, кусок
Зупа, зупка (в зупці) = суп, супчик (в супчику)
Баняк = велика каструля
Сос = соус
Вострий = гострий
Мармуляда = солодке варення
Пильнувати = пильно стежити, приглядати
Ґазда, ґаздиня = господар, господиня
Гарувати, гарує = важко/багато працювати, важко/багато працює
Хлоп = простий селянин, в основному. Аналог російського “мужик”.
Підгорля = частина туші трварини під горлом, звідтіля і назва.
Палюшки = https://www.google.com.ua/search?q=палюшки&client=opera&hs=8qw&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=JYUDVamvM6f5ywPh24D4CA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1920&bih=944
П?ланка = самогнка яку роблять на Закарпаті. Доводять її і до 70 градусів. Женуть з того що найбільше вродило і нема куди діти.
Лєґуміни = всіляка цікава страва, котра робиться зазвичай на свята чи празник, тобто не кожного дня чи тижня
Празник = свято в парафії в день святого на честь якого освячена церква
Дефіляда = святкування

Added after 4 minutes:

Прохання до модераторів перенести допис в перше повідомлення теми, бо не знайшов як його редагувати.
Дякую.
#1753255»14-03-2015 11:40Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+1
да вы издеваетесь штоле, мне теперь эта сарделька которую я грызу в горло не лезет  Twisted Evil
098-115-14-15
#1753257»14-03-2015 11:42Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
это просто какое-то издевательство в пост Sad
#1753307»14-03-2015 18:59Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Забув написати, що на дегустаційний набір знижка 10%.
Дегустаційний набір це кожного смаколика по банці, шматку чи паличці. В залежності від ваги м'яса/сала/ковбаси виходить десь 550-600 грн.

Ковбаса з куркумою, родзинками і журавлиною, сьогодні зненацька закінчилась. Знайшовся поціновувач, який забрав останніх 1,5 кг. одразу.

Added after 28 minutes:

Ось трохи заскрінених відгуків із фейсбуку.
Більше можна знайти в нашій групі чи на сторінці
[/url]
[/url]
#1753326»14-03-2015 21:10Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+1
тільки з одного опису ледь слиною не зійшов :)
Лучше HONDA нет коня, остальное все .... не то))))))))))
===================
// Jedem das Seine ! //
#1753365»15-03-2015 10:52Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Ну что, кто нибудь уже покупку сделал, отзывы будут?
Драка будет все получат
И тут я понял, что взяли мало водки.

Почетный Волонтер (1)
#1753373»15-03-2015 11:35Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
может в четверг на хондовку дегустационный набор подвезете?))
#1753387»15-03-2015 12:54Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+1
Просто,
Перші смаколики для мафіозі поїдуть до Києва завтра. Відповідно очікувати відгуки можна буде післязавтра або чуть пізніше.

Lex,
Я б із великим задоволенням, але то до Києва трохи далеко зі Львова.

Added after 1 minutes:

Комі цікаво почитати відгуки і подивитись на фото зроблені поціновувачами наших смаколиків, можете подивитись в нашій групі або на сторінці у фейсбуці.

fb.com/shkvarka - наша сторінка у фейсбуці
fb.com/groups/shkvarka - наша група у фейсбуці
#1753535»16-03-2015 15:58Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Sheff, меня тут в Кухне раскритиковали, что нет такого блюда. А я ел.
Есть ли у вас мацык? Сыровяленное мясо в свином желудке с перцем и солью? Насколько я знаю, фирменное блюдо в Ривному, но может и у вас есть?
050-150-ноль три-64
#1753588»16-03-2015 20:17Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+2
Вла-д,
Мацик це взагалі-то сиров'ялене м'ясо в сечовому міхурі. В'ялиться 3 місяці. Готується на Різдово до Паски дозріває.
А  сиров'ялене м'ясо в свинячому шлунку - це вже богук. В'ялиться 6-7 місяців. Готується на Різдово дозріває на жнива. Є традиційним наїдком косарів під час жнив.
Мацик маленький. Богук великий. В богук влазить майже все м'ясо свині.

Мацики ми робили, в якості експерименту. Получилось файно. На продаж поки що нема.
#1753840»18-03-2015 01:08Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Sheff, де це знаходиться у Львові?
#1753842»18-03-2015 01:43Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
juwelir:Sheff, де це знаходиться у Львові?

В центрі, біля філармонії.

Added after 17 minutes:

Прикра новина, але ковбаса з перцем закінчилась.

І нагадаю за 10% знижки на дегустаційний набір. Враховуючи відсутність ковбаси з перцем і з куркумою, журавлино, родзинками, його вартість получається 400-450 грн.
#1753861»18-03-2015 09:45Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Покупал точно такое же один в один)копченное сало и мясо, колбасу колечками на Закарпатье в Сваляве в этом году в феврале. Очень вкусное, коптят сами, лично видел. Там это делают модьяры (венгры), разговаривают на таком же непонятном языке (не в обиду). Езжу отдыхать туда 3 года подряд, постоянно покупаю. Если описанная выше продукция оттуда - рекомендую. Скажу еще по цене, завышена. Для подтверждения могу выложить фото такого же сала с прорезью и без, еще осталось. Мясо и колбасу уже съели!
#1753871»18-03-2015 10:51Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Sheff:Вла-д,
Мацик це взагалі-то сиров'ялене м'ясо в сечовому міхурі. В'ялиться 3 місяці. Готується на Різдово до Паски дозріває.
А  сиров'ялене м'ясо в свинячому шлунку - це вже богук. В'ялиться 6-7 місяців. Готується на Різдово дозріває на жнива. Є традиційним наїдком косарів під час жнив.
Мацик маленький. Богук великий. В богук влазить майже все м'ясо свині.

Мацики ми робили, в якості експерименту. Получилось файно. На продаж поки що нема.

Насчет оболочки утверждать не буду, но мне привозили шарик весом с полтора кг, говорили что туда влазит 6-8 кг сырого мяса, которое вялится полгода на чердаке. Оччень вкусно, когда будете делать, свистите:-)
050-150-ноль три-64
#1753898»18-03-2015 13:00Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Респект, проспект и уважуха за бизнес идею.
Хай живе і розвивається.
#1753900»19-03-2015 20:18Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Вла-д,
Як тільки буде, то одразу будемо всіх повідомляти.

Tarasevich,
Дякую. За підтримки поціновувачів правдивих наїдків все буде добре.

Added after 31 hours 15 minutes:

Спішу повідомити. З'явилась новинка.

Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів.
Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкрашще смакують розігрітими на паровій бані.

Щоб замовити пишіть в ПП чи телефонуйте 0695072222
#1754463»19-03-2015 22:15Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+1
Просто:Ну что, кто нибудь уже покупку сделал, отзывы будут?


То що, я мабуть першим буду?
Як на мене - дуже непогано. Я замовляв ковбасу традиційну, м'ясо вуджене, шкварки та паштет.
Шкварки дуже духмяні, м'ясо теж. Ковбаса в оболонці не так пахне, але в роті смакові якості розкриваються повністю. Мабуть трохи не така солона, як очікував, але то моє особисте враження. Можливо це в порівнянні з магазинною ковбасою.
Отже - можу рекомендувати, мені сподобалося. Буду замовляти ще.
Хлопцям повага і подяка за ідею.

Паштет ще не смакував, чекаю на дружину з роботи.  :)

П.С. Посилка зі Львова дійшла тільки на другий день, тому набирайтесь терпіння.

Added after 10 minutes:

За ковбасу вибачаюся. Зробив другий підхід - дуже приємний запах. То я мабуть у порівнянні із копченим м'ясом бєрєга сплутав. Very Happy
#1754604»20-03-2015 10:50Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
и я отпишусь: сегодня получил посылку..  Итальянским производителям колбасок пора начинать тревожится, наша семья точно сменит поставщика:) Пашет хорош, шкварок не нюхал
Дякую тобі Боже, що я не москаль.
#1754665»20-03-2015 14:12Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
такс. я своє отримав ще вчора :)
ковбаска. чимось схожа на свинний махан. гостра ковбаска, не така вже і гостра :), хоча перчик відчувається з певною затримкою.
мяско - бомба.
сальце - жінку ледве відтянув.
паштет - смакота. смачнішого ще не доводилося куштувати
соус - дуже близький до класичної аджики (не тої що в магазинах, а тої що мій кум робить :))
конфитюр - як на мене солодкуватий, але мабуть варто його не ложкою було їсти :). Жінка думає спробувати додати до тушеного мняса - має бути в тєму.

Однозначно будемо замовляти ще!
your ad can be here...
#1754679»20-03-2015 14:50Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+1
Дякую за відгуки панове. Дуже з кумами тішимось, що вам засмкувало.
Читаючи відгуки приємно бачити, що наша праця приносить задоволення людям. Це дуже додає наснаги до подальших гастрономічних звершень.


Цей тиждень був доволі продуктивним, тому пропоную вам новинки:

Яйця перепелині, мариновані в томатно-пікантному маринаді, 43 грн., 12 шт в слоїку
Аби приготувати наші фірмові мариновані перепелині яйка, перш за все ми шукаємо кілька сотень вагітних перепілок. Збираємо їх до кола, розповідаємо масні анекдоти і показуємо ряд кумедних мініатюрок. У приступі сміху перепілки одночасно несуть яйка. Таким чином, усі яєчка виходять одинакової свіжості.
Полупити за раз 800 яєчок, - нелегке завдання, для реалізації якого потрібен досвід, оптимізм і незламна віра, що нині ті яйка долуплятьсяWink Із цим завданням ідеально порається матуся Мірта. Тим часом ми відбираємо ароматні спеції, в серці яких палаючий вогник перчика. Краємо для смаку і краси трохи морквиці, часничку, чистимо медово-солодку цибульку-саджанку.
Трохи часу, любові, згаданих інгредієнтів татоматного соку і наш пікантно-томатний маринад готовий! Для впевненості, - кілька годин стерилізації (адже консервантів і стабілізаторів ми не використовуємо). Ось і все. Незвично, пікантно, закусочно... Най смакує!
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]

Шкварки панські м'ясні, 46 грн. за баночку 250 грамів.
Елітні шкварки, розміру XXL. Виготовлені із найкращих м'ясних шматків свиної почеревини. Із додаванням цибульки та кисло-солодких яблук. Найкрашще смакують розігрітими на паровій бані.

Фото ще немає.

Почетный Волонтер (1)
#1754687»20-03-2015 15:27Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
М"ясо холодного копчення дуже смачне. Дякую  Very Happy
Я буду говорить только в присутствии моего авокадо
#1754695»20-03-2015 15:44Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Не розривайте мені мозок.
   Я вже встиг на привоз згасати та м`яса купити  Very Happy
та й трохи попустило
Любитель прелюдий и прелюдов
#1754817»21-03-2015 11:58Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+1
Джони:Не розривайте мені мозок.
   Я вже встиг на привоз згасати та м`яса купити  Very Happy
та й трохи попустило


М'ясо то дуже файний антидепресант, заспокійливе, вітамін, афродизіяк і так далі. А якщо над ним почаклувати то його властивості множаться мінімум на два. :)
Куми то дуже добре знають, тому і взялись робити з м'яса шедеври гастрономії.
Кажуть що якщо поїсти м'яса і ковбаси то +5 карми. А якщо ще сала, то +10. А всім хто замовляє дегустаційний набір +100. Wink
#1754820»21-03-2015 12:41Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Два питання:
- де берете м'ясо / сало / овочі для виготовлення делікатесів?
- І як вони поїдуть влітку НП?
Бандерiвцi - вони щось бiльше за просто українцiв, десь так само, як самураї трохi бiльше за просто японцiв
#1754830»21-03-2015 13:32Сиров'ялене, сирокопчене і закрутки від Шкварки
+0
Aleks_Gomel:Два питання:
- де берете м'ясо / сало / овочі для виготовлення делікатесів?
- І як вони поїдуть влітку НП?


Всі інгредієнти беруться на Шуварі.
Влітку буде вакууматор.

Форум : HONDA Бытовуха : HONDA Кухня